Doorgaan naar de inhoud

Bouwen
doen we samen

Portfolio

Woningbouw

Mooi wonen vraagt om een ervaren en betrouwbare partner. Een partner als Bouwbedrijf Bongers. Wij bouwen nog op de traditionele wijze, waarbij de wensen van de opdrachtgever steeds het uitgangspunt zijn. Dat begint al met een virtuele ontwerptekening in 3-D. Maar ook tijdens de bouw adviseren en betrekken we de opdrachtgever bij alle belangrijke keuzes

Portfolio

Onderhoud, verbouw en renovatie

Eén van de kernactiviteiten van Bouwbedrijf Bongers is onderhoud, verbouw en renovatie. Of het nu gaat om een nieuwe dakkapel of een uitbreiding van een woon- of werkplek, bij Bouwbedrijf Bongers kunt u rekenen op een betrokken bouwbegeleiding voorafgaand aan, tijdens en na afloop van de werkzaamheden. In samenwerking met een aantal gerenommeerde onderaannemers kunnen we bovendien het complete installatiewerk en schilderwerk voor uw verzorgen.

Portfolio

Utiliteitsbouw

Zowel kleine als grote opdrachtgevers kiezen voor Bouwbedrijf Bongers als het gaat om utiliteitsbouw. Bouwbedrijf Bongers wordt veelvuldig betrokken bij uiteenlopende projecten. Dit varieert van bedrijfshallen en kantoren tot winkelpanden en hotels. Branchegerichte ontwerpen, aangepast aan de bestaande infrastructuur, vormen de basis voor een ideale op maat gemaakte pand. Op wens van de opdrachtgever wordt het pand geheel bedrijfsklaar opgeleverd. Dus, inclusief installaties en inrichting.

Meer weten over ons bedrijf?

Bouwbedrijf Bongers

Logo Bongers Contact opnemen