Doorgaan naar de inhoud

Bouwen
doen we samen

Over ons

Ervaring en vakmanschap

Bouwbedrijf Bongers bestaat uit een hecht team vaklieden. Stuk voor stuk zijn het uitstekend opgeleide professionals die elke klus nauwgezet klaren. Uiteraard altijd in nauw overleg met de opdrachtgever.Om al die opgedane kennis en ervaring niet verloren te laten gaan, leidt Bouwbedrijf Bongers als erkend leerbedrijf jong talent goed en degelijk op.

Het team

Betrokken en altijd up-to-date

Onze medewerkers streven altijd naar maatwerk, gekoppeld aan topkwaliteit. Dat vereist een enorme betrokkenheid en korte communicatielijnen bij elk bouwproject en elke bouwklus. Maar dat begint altijd met een degelijk en up-to-date bouwadvies, waarin al onze kennis en ervaring samenkomt.

Zekerheid en garantie

Zekerheid en garantie

Bouwbedrijf Bongers is een erkend bouwbedrijf. We voldoen aan alle eisen die de belangrijkste brancheverenigingen stellen. Dat geeft opdrachtgevers de zekerheid dat ze terug kunnen vallen op alle mogelijke garanties. Een prettig en comfortabel gevoel.

Duurzaamheid

Duurzaam bouwen

Waar mogelijk hanteert Bouwbedrijf Bongers duurzame bouwmethodes. Dat gaat verder dan enkel het toepassen van duurzame bouwmaterialen. Want duurzaam bouwen betekent ook slim plannen en verantwoord omgaan met restmateriaal.

duurzaamheid
duurzaamheid
bongers duurzaam
duurzaamheid
duurzaamheid
duurzaamheid
Bouwbedrijf Bongers

Wij vertellen je graag waarom Bongers de ideale bouwpartner is.

Bouwbedrijf Bongers,

Logo Bongers Contact opnemen